jun 7, 2021

Deense hoogleraar vindt dat kinderen niet mogen worden ingeënt

jun 7, 2021

Een toonaangevende vaccindeskundige van Denemarken, professor Christine Stabell Benn waarschuwt voor coronavaccinatie bij kinderen jonger dan 16 jaar. Ze zet vraagtekens bij de bewering van het Europees Geneesmiddelenbureau EMA, dat de voordelen van het vaccineren van kinderen zouden opwegen tegen de nadelen.

Bron: Dansk sundhedsprofessor går i rette med europæisk lægemiddelmyndighed: »Man skal ikke vaccinere børnene« (berlingske.dk)

https://overnu.nl/vaccin-hoogleraar-voordelen-pfizer-bij-kinderen-niet-groter-dan-risicos/

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.