okt 12, 2020

Dr. Ir. Carla Peeters “Stress en angst zijn voor de gezondheid van ouderen gevaarlijker dan corona”

okt 12, 2020

12 oktober 2020 Immunoloog dr. ir. Carla Peeters pleit in HP De Tijd voor meer focus op kwaliteit van leven bij de ouderen. De langdurige angst en stress door de huidige Corona-maatregelen onderdrukken het immuunsysteem en zorgen juist voor meer gezondheidsrisico. “Juist nu is aandacht voor kwetsbare ouderen en zorg van familie nodig, aangevuld met extra voeding als vitamine D en C om het immuunsysteem te versterken, het virus in toom te houden en onnodig lijden te voorkomen.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.