mei 12, 2023

Dr. Malone: “De lessen van drie jaar coronapandemie”

mei 12, 2023

Internationale Covid Conferentie

Op 2, 3 en 4 mei 2023 vond in Brussel een conferentie plaats  over de aanpak van de Covid-19 uitbraak. Deze conferentie werd mede-georganiseerd door Europese parlementariërs die zich eerder kritisch uitspraken tegen lockdowns en massavaccinatie.

Op 3 mei spraken diverse internationale onafhankelijke artsen en wetenschappers waaronder Prof. Dr. Theo Schetters, Dr. Robert Malone, Dr. Meryl Nash en professor Dr. Arne Burkhard rechtstreeks vanuit het Europese parlement in Brussel. Dit is hier in zijn geheel terug te kijken met ondertiteling in 7 talen.

Als Artsen Collectief hebben we deze conferentie met veel interesse gevolgd en we zullen de belangrijkste lezingen hier met jullie delen.

Vertaling toespraak Dr. Robert Malone:

De lessen van drie jaar coronapandemie

Tientallen artsen, experts en onderzoekers hebben hun bevindingen en conclusies gepresenteerd over de pandemie van de afgelopen drie jaar. Zij deden dat in een bijeenkomst voor het Europees Parlement te Brussel op 2 en 3 mei.

De Amerikaanse arts en onderzoeker Dr. Malone deelde bij een persconferentie enkele conclusies van de bijeenkomst: “Ik wil één van de belangrijkste bevindingen benadrukken van alle presentaties, namelijk dat er inderdaad mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen. Dit is iets wat door alle mediakanalen en regeringen is onderdrukt, maar er zijn individuen die vaccinatieschade hebben opgelopen die niet mochten spreken over hun ervaringen. Deze slachtoffers zijn onderdrukt, vernederd, gemanipuleerd en beschadigd, veelal als gevolg van de haast die er was bij de uitrol van dit vaccinproduct, dat niet voldoende was onderzocht. Het werd ook duidelijk dat controlerende geneesmiddelenbureaus zoals de Europese EMA, de FDA en wereldwijde geneesmiddelenbureaus, actief zijn omzeild. En dat heeft gevolgen gehad. We zien nu dat de regelgeving om de veiligheid en effectiviteit van producten te waarborgen voor ze worden ingezet bij mensen, een goede reden heeft”, aldus Malone.

Leren van fouten

 Dr. Malone vervolgde zijn pleidooi met de vraag aan Europa en het Europees Parlement of ze zich alstublieft willen bekommeren om de mensen die zoveel hebben moeten doorstaan. Ze zijn niet alleen beschadigd door de dwang tot het nemen van een vaccin, de QR-codes om deel te kunnen nemen aan dagelijkse activiteiten of om te mogen werken, maar ze zijn daardoor ook hun werk en inkomen kwijtgeraakt. Laten we deze mensen erkennen en onder leiding van de Europese Unie samenwerken bij het zoeken naar mogelijke behandelingen en therapieën voor de schade die zij opliepen. Deze mensen moeten volledig kunnen herstellen en compensatie krijgen als gevolg van de beleidsmaatregelen die over de hele wereld zijn ingevoerd’.

Consequenties

De coronabijeenkomst omvatte een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing, volgens Malone. “We hebben gezien dat het verlenen van octrooi voor het genetisch modificeren van organismen en het toestaan van onderzoek naar Gain-of-Function, consequenties kan hebben. We hebben ook geleerd over de schade die hierdoor veroorzaakt kan worden. Niet alleen door het virus zelf, (waarvan het bewijs aangeeft dat het niet van natuurlijke oorsprong was) maar ook door veel van de overheidsmaatregelen en met name de lockdowns, de schadelijke effecten van mondmaskers op kinderen en juridische implicaties ervan.

De macht van de WHO

Laten we kijken naar de gezondheidsvoorschriften die door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) actief werden gepromoot ennaar onze mening een vreselijke mislukking zijn geweest in het beheersen van deze uitbraak. De WHO vraagt nu om meer geld, meer macht, meer controle en meer autoriteit over de soevereiniteit van de bevolking in de hele Europese Unie, de Verenigde Staten en de rest van de wereld”. Malone vroeg het parlement de door de WHO voorgestelde gezondheidsvoorschriften nauwlettend te onderzoeken, zoals Afrikaanse landen eerder deden. En met een terughoudende aanpak, waarbij ze in gedachten houden dat “ook goede bedoelingen vaak verkeerd uitpakken. En beleid en procedures die logisch lijken, soms voor oneigenlijke doeleinden worden gebruikt”, zo sloot Malone zijn toespraak af.

Bron: https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/events/fluoride-report-or-systematic-review-of-the-science-or-may-4-or-12-30pm-et/fluoride-report-systematic-review-of-the-science-may-4/

 

 

 

 

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.