mei 10, 2022

Een open gesprek, wel zo gezond

mei 10, 2022

In december ’21 schreven wij de whitepaper ‘Een open gesprek, wel zo gezond’. Hij is nog even actueel. De meningen vliegen ons nog steeds om de oren. Het is belangrijk rustig te blijven en het gesprek met elkaar aan te (blijven) gaan.

Een open gesprek met elkaar brengt ons verder. Respect hebben voor elkaar en de ander altijd als mens en gelijke blijven zien, zijn van groot belang.

De grote vraag is alleen: hoe voer je een open gesprek? Zonder boos op elkaar te worden. Zodat je niet op standje ‘zenden’ staat, maar op standje ‘luisteren’. Echt luisteren. En begrijpen. Zodat we elkaar weer vinden. Met de tips, artikelen, interviews en infographics in dit document willen we je daar graag bij helpen.

De whitepaper download je hier >

Laten we ons blijven verbinden met elkaar. #vanangstnaarvertrouwen

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.