mrt 17, 2021

Eerder geïnfecteerde ouderen zouden ook gevaccineerd moeten worden

mrt 17, 2021

Bescherming tegen herinfectie met SARS-CoV-2 onder 4 miljoen PCR-geteste personen in Denemarken in 2020: een observationele studie op populatieniveau waaruit blijkt dat mensen boven de 65 jaar een grotere kans lopen op een herinfectie met het coronavirus‎. Assessment of protection against reinfection with SARS-CoV-2 among 4 million PCR-tested individuals in Denmark in 2020: a population-level observational study – PubMed (nih.gov)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.