dec 3, 2021

Engelse sterftecijfers suggereren systematische fouten in registratie vaccinstatus en effectiviteit vaccins

dec 3, 2021

Onderzoekers van de Queen Mary University in Londen (VK) vergeleken de sterftedata van mensen die wel en niet vaccineerden tegen Covid-19. Ze zijn van mening dat de oversterfte in de groep niet-gevaccineerden verklaard kan worden door een systematische misclassificatie van sterfgevallen, vertraagde of ontbrekende rapportage van vaccinatiestatus, systematische onderschatting van het aandeel van niet-gevaccineerden en/of onjuiste populatieselectie van sterfgevallen als gevolg van Covid-19.

Bronnen:

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.