jul 15, 2021

Enorme studie ter ondersteuning van Ivermectine als Covidbehandeling ingetrokken vanwege ethische zorgen

jul 15, 2021

De zg. ‘preprint’ (conceptpublicatie, een versie van een wetenschappelijk artikel dat voorafgaat aan de publicatie in een peer-reviewed academisch tijdschrift) waarin Ivermectine als coronavirustherapie wordt onderschreven, is op grote schaal geciteerd – maar onafhankelijke onderzoekers vinden opvallende verschillen in de gegevens‎.

Bron: Huge study supporting ivermectin as Covid treatment withdrawn over ethical concerns | Medical research | The Guardian

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.