feb 18, 2021

Evelien Peeters pleit in Medisch Contact voor breder perspectief

feb 18, 2021

In een interview in Medisch Contact (18/2/2021) vertelt Evelien Peeters over de ontwikkeling en de speerpunten van het Artsencollectief: “Kinderen zonder maatregelen naar school, covidzorg niet automatisch voorrang geven op andere zorg, preventiemaatregelen treffen om de gezondheid te bevorderen, kwetsbare personen maximaal beschermen als ze dat willen en de eerste lijn faciliteren om tijdig coronazorg te verlenen – en stoppen met ‘angst zaaien’.”

In de wetenschap zou ruimte moeten zijn voor twijfel, debat en vragen stellen, iets waar als het over corona gaat pas de laatste maanden ruimte voor is in het publieke debat. Het Artsen Collectief roept op tot een open debat op basis vanuit een breed maatschappelijk perspectief om tot beter coronabeleid te komen.

Lees het hier hele interview.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.