nov 18, 2021

FDA wil 55 jaar om achterliggende informatie over Pfizervaccin door te spitten

nov 18, 2021

De FDA denkt 55 jaar nodig te hebben om de vele vaccingerelateerde documenten te bekijken en vrij te geven, en daarmee te voldoen aan het verzoek om informatie op grond van de Freedom of Information Act. Betreffende documenten vormen de basis van de vergunning voor het op de markt brengen van het Covid-19-vaccin van Pfizer.

Bron: https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.