jun 21, 2021

Geen basis voor A-status Covid-19

jun 21, 2021

”Hier is sprake van een ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie in een interview met Flavio Pasquino van Blkbx TV. De meest fundamentele vraag…”is Covid-19 een A-ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd?” kon de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen tijdens een sessie in de eerste kamer. De wet die de A-status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling. “Strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge hiermee een wettelijke verplichting niet uitgevoerd. Dit kan ertoe leiden dat hij hiervoor vervolgd moet worden”.

Bron: (5) ”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren… – YouTube

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.