jul 5, 2021

Gevaccineerde scholier besmet tientallen anderen

jul 5, 2021

Tijdens een schoolfeest in Tel Aviv zijn minstens 83 leerlingen besmet geraakt met Covid-19. Vooral de manier waarop zij besmet zijn geraakt. is opmerkelijk. De jongeren zijn aangestoken door een leerling die reeds gevaccineerd was. De middelbare scholier zelf is op zijn beurt besmet geraakt door een gevaccineerd familielid, dat weer besmet is geraakt door een gevaccineerd persoon, die kort daarvoor in Londen verbleef. Het is niet duidelijk om welke variant van het virus het gaat.

Bron: Volle Corona-Impfung und trotzdem Superspreader: Ist das möglich? – Berliner Morgenpost

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.