mrt 1, 2024

Gezondheid in een Nieuwe Wereld – XL Talk by Dr. Aseem Malhotra

mrt 1, 2024

Op 22 juni 2024 brengen we de vooraanstaande Britse cardioloog, Dr. Aseem Malhotra, naar B.Amsterdam voor een grootschalig evenement: XL Talk. Deze inspirerende bijeenkomst is bedoeld voor medici, wetenschappers, politici, beleidsmakers, journalisten en allen die betrokken zijn bij de toekomst van de gezondheidszorg.

Felix van der Wissel, huisarts en dagvoorzitter, trapt de dag af. Hij heeft een grote betrokkenheid bij zowel reguliere als holistische zorg en pleit voor een synergetische samenwerking tussen westerse geneeskunde en holistische benaderingen.

Sabine Pinedo, internist en kritisch denker, deelt haar visie op het huidige gezondheidssysteem waarbij ze de noodzaak benadrukt  om de groeiende trend van chronische aandoeningen onder de bevolking te keren.

Dr. Aseem Malhotra zal vervolgens het woord nemen om zijn visie op de toekomst van gezondheidszorg te delen, waarbij leefstijlaanpassingen een cruciale rol kunnen spelen in het bevorderen van een gezondere samenleving. Dr. Malhotra heeft zich verdiept in de invloed van de voedings- en farmaceutische industrie en roept op tot verandering. In zijn XL Talk zal Dr. Malhotra de wortel van de ‘chronischeziekte-pandemie’ ontrafelen, met speciale nadruk op hartziekten. Hij biedt op wetenschappelijk bewijs gebaseerde oplossingen voor zowel individuen als hele populaties. Dr. Malhotra is bekend om zijn kritiek op het winstmodel van de farmaceutische industrie en pleit voor lifestyle-oplossingen voor een gezonder leven.

Afsluitende verbindende borrel: netwerken en napraten

📅 Datum & Locatie: Zaterdag 22 juni, 14:30 – 18:00 uur, B.Amsterdam.

🎟️ Tickets vanaf €36,50 inclusief koffie/thee bij aanvang en een borrel achteraf.

Mis dit unieke event niet!

Bestel Tickets 

Samen op weg naar een gezondere wereld. 💪

Help ons dit evenement te promoten!

Download hier de poster en hang hem op bij jou in de buurt, op je werk of waar dan ook.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.