jun 4, 2021

Gezondheidsraad nodigt deskundigen uit voor bezinning op lange termijn vaccinatiebeleid

jun 4, 2021

De Gezondheidsraad verwacht dat het Covid-19 vaccinatieprogramma de komende tijd zal transformeren in een regulier vaccinatieprogramma. Waarschijnlijk zal de Gezondheidsraad daarbij adviseren. De overgang naar een regulier vaccinatieprogramma gebeurt waarschijnlijk op een moment, dat er over de vaccinatie minder wetenschappelijke gegevens beschikbaar zijn dan vereist is bij reguliere programma’s. De raad nodigt deskundigen uit tot een inventarisatie van de vraagstukken die hierbij spelen en van de mogelijke oplossingsrichtingen: ‘Coronavaccinatiebeleid: hoe (straks) verder?’.

Bron: Uitnodiging aan deskundigen: Coronavaccinatiebeleid: hoe (straks) verder? | Nieuwsbericht | Gezondheidsraad
Zie standpunt Artsen Covid Collectief Vaccinatie – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl) 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.