apr 15, 2021

Google investeert in biotechbedrijf van Goudsmit

apr 15, 2021

Jaap Goudsmit en andere viruscorifeeën gaan met Crucell een bedrijf opzetten om een antivirale neusspray te ontwikkelen. Dit is geen vaccin, maar een spray die je kunt gebruiken net zoals hooikoortssprays in het pollenseizoen, op het moment dat je contact hebt gehad met een COVID-patient. https://fd.nl/ondernemen/1377544/google-steekt-miljoenen-in-biotechbedrijf-van-viroloog-goudsmit-lcd1cafowS1r
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.