okt 5, 2020

The Great Barrington Declaration

okt 5, 2020

Op 5 oktober 2020 brachten wereldwijd gerenommeerde immunologen en epidemiologen zoals prof. Gupta, prof. Bhattacharya en prof Kulldorff de ‘Great Barrington Declaration’ naar buiten.

Een initiatief van artsen en gezondheidswetenschappers waarbij wordt opgeroepen tot een beleid, van ‘gerichte bescherming’ / ‘focused protection’ van risicogroepen. De mensen met de meeste risico’s van ziekte en overlijden zouden moeten worden beschermd, terwijl de mensen met de minste risico’s zich vrij zouden moeten kunnen bewegen en natuurlijke immuniteit opbouwen. De petitie van deze internationale groep gezondheidswetenschappers en epidemiologen werd door zeer veel burgers, wetenschappers en gezondheidszorg professionals ondertekend. Het is nog steeds mogelijk de petitie te ondertekenen.

https://gbdeclaration.org/

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.