nov 4, 2021

Groene Rekenkamer eist opheldering Lareb

nov 4, 2021

De Groene Rekenkamer eist opheldering over ontbrekende bijwerkingen-registraties bij Agnes Kant (directeur van bijwerkingencentrum Lareb).

De stichting Lareb is in ons land de centrale instantie voor het melden van bijwerkingen van vaccins. Volgens de organisatie zijn er sinds het begin van de vaccinatiecampagne voor Covid-19 ruim 150.000 meldingen gedaan van al dan niet fatale bijwerkingen. De stichting BPOC betwist deze telling en is met een eigen berekening gekomen op basis van meldingen van het publiek. De stichting Groene Rekenkamer concludeert in een eigen analyse van de Lareb cijfers dat 88.000 bijwerkingen niet terug te vinden zijn. Dit betreft 36% van het totaal. De Groene Rekenkamer heeft om opheldering gevraagd.

Bron: Persbericht: Lareb toont niet alle meldingen bijwerkingen coronavaccins (groene-rekenkamer.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.