apr 14, 2021

Groot deel covid-19 patiënten herstelt goed na ziekenhuisopname

apr 14, 2021

De meeste mensen die in het ziekenhuis lagen met covid-19, herstellen goed. Drie maanden na hun ontslag ervaren sommige patiënten nog wel klachten, maar er is amper blijvende schade van de ziekte zichtbaar. Dat is het goede nieuws van de post-covid-19-polikliniek. Hier krijgen ex-coronapatiënten van Amsterdam UMC nazorg. Die onverklaarbare restverschijnselen zie je wel vaker bij andere infecties. Daar weten we wat covid-19 betreft nog onvoldoende van. Amsterdam UMC Locatie AMC – Groot deel covid-19 patiënten herstelt goed na ziekenhuisopname

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.