sep 12, 2021

Grote meerderheid van de Amerikanen is immuun

sep 12, 2021

83% van de Amerikaanse bevolking heeft in mei 2021 immuniteit bereikt door een gecombineerde natuurlijke infectie en door vaccins geïnduceerde immuniteit. Dat zou betekenen dat het percentage nu aanzienlijk hoger is en verder gaat dan wat veel wetenschappers als noodzakelijk achttenvoor het bereiken van groepsimmuniteit of ‘herd immunity’.‎‎ Voor Covid-19 is natuurlijke immuniteit vergeleken met vaccin-geïnduceerde immuniteit. ‎”Volgens de studie was het risico op infectie na drie maanden 13 keer hoger bij gevaccineerde patiënten en hadden ze 27 keer meer kans op symptomen dan niet-gevaccineerde mensen die eerder Covid hadden gehad.”‎ De hoogte van de titer-antistoffen zegt weinig over immuniteit.

Bron: Covid-19 natural immunity compared to vaccine-induced immunity: The definitive summary | Sharyl Attkisson

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.