mei 28, 2021

HART verzamelt open brieven over bezorgdheid over Covid-19-vaccinatieprogramma’s

mei 28, 2021

Er zijn veel groepen die hun bezorgdheid over vaccineren van kinderen, massavaccinatie, belangenverstrengeling en gebrek aan informed consent uiten via open brieven. De brieven worden meestal genegeerd door de reguliere media. Het Health Advisory and Recovery Team verzamelt ze, om verder te verspreiden. Hoewel HART misschien niet elk punt onderschrijft, is het belangrijk om kennis te nemen van de inhoud.‎

Bron: COVID-19 open letters on vaccination and other matters – HART (hartgroup.org)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.