mrt 16, 2021

Hebben we informed consent voor het asymptomatisch testen?

mrt 16, 2021

Het nieuwe, vrijwillige, maar “sterk aangemoedigde”, asymptomatische massa testregime op scholen in Engeland begon vorige week toen kinderen massaal terugkeerden naar school. Volgens de auteurs van een systematische review over het laatste bewijs over de nauwkeurigheid van testen, moeten voor- en nadelen van het massaal testen met ouders, leerlingen en leerkrachten worden gecommuniceerd. Do we have informed consent for asymptomatic covid-19 testing in schools? – The BMJ

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.