apr 13, 2021

Hematoloog in Londen legt relatie tussen van embolieën en AstraZenecavaccinatie

apr 13, 2021

Marie Scully was gealarmeerd en verbaasd. “Het sloeg nergens op,” zei ze. De consultant hematologie van het ‎‎University College London Hospital‎‎ had eerder patiënten gezien met bloedstolsels in de hersenen en lage bloedplaatjes en hoewel het ongebruikelijk was, wist ze altijd waarom. Dat gold niet voor de jonge vrouw van in de dertig die ze begin maart behandelde.‎ How UK doctor linked rare blood-clotting to AstraZeneca Covid jab | Vaccines and immunisation | The Guardian (ampproject.org)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.