sep 6, 2021

Het coronabewijs: voor of tegen?

sep 6, 2021

Wie naar een café of een theater wil, moet vanaf eind september bij de ingang laten zien dat hij of zij gevaccineerd is, negatief is getest, of is genezen van corona. Tienduizenden mensen kwamen  op 4 september in opstand tegen deze maatregel door te demonstreren op de Dam. Twee van hen waren te gast bij Jinek: jurist en filosoof Raisa Blommestijn en Richard de Leth, arts en gezondheidscoach. Zij gingen in gesprek met kinderarts en OMT-lid Károly Illy en arts-microbioloog Jean-Luc Murk.

Bron: Tegen coronabewijs vs. vóór coronabewijs | Eva Jinek

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.