jun 12, 2021

Het grote corona vaccinatiedebat, deel I en II

jun 12, 2021

Cafe Weltschmerz initieerde begin juni een tweetal debatten waarin per keer drie deskundigen met elkaar in gesprek gaan over zaken rondom vaccineren. Boeiende gesprekken waarin de experts het niet altijd met elkaar eens zijn, maar in ieder geval tot eenzelfde conclusie komen: stop nu met vaccineren van de rest van de bevolking, al helemaal van jonge mensen, laat staan kinderen, en maak pas op de plaats.

DEEL I
In deel I praten Martine Groeneveld en Karel Beckman met drie deskundigen:

  • dr. ir. Carla Peeters, immunoloog die jaren als afdelingshoofd en projectleider aan vaccins werkte bij het RIVM en als interim-manager bij de overheid en in de zorgsector, en die nu haar eigen bedrijf heeft;
  • Dr. Jan Huurman, arts Maatschappij en Gezondheid, ex-directeur Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ), ex-Inspecteur Gezondheidszorg op Curaçao;
  • Prof. dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinatiedeskundige, met 40 jaar ervaring in de vaccinindustrie.

 


DEEL II
In deel II spreken Martine Groeneveld en Karel Beckman de drie deskundigen:

  • Dr. Jan Vosters, arts Maatschappij en Gezondheid en voormalig directeur GGD Zuidoost-Brabant;
  • Dr. Jan Bonte, neuroloog (ook bekend als Jan B. Hommel op de socials);
  • Frank Roodenburg, huisarts.

 

Wil je de video’s bekijken op de site van Café Weltschmerz? Klik dan op Deel I en op Deel II.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.