feb 1, 2021

Opiniestuk: “Het is niet gelukt om de epidemie vanaf begin in te dammen”

feb 1, 2021

“Het wordt tijd dat het OMT erkent dat het niet gelukt is om corona in de acute fase uit te roeien. Het zou het OMT, als dokter van de samenleving, sieren als hij verder keek dan zijn biomedische neus lang is en de bijwerkingen van zijn eigen beleid serieus zou nemen.”

Opiniestuk van Alexandra Beunders in de Volkskrant. Zij is arts in opleiding tot psychiater en promovendus.

Opinie: Het wordt tijd dat het OMT erkent dat het niet gelukt is om corona in de acute fase uit te roeien | De Volkskrant

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.