• ondersteund door 31.592 vrienden
  • waarvan 2.080 geverifieerde medici

apr 29, 2021

Het versterken van het immuunsysteem is veel effectiever in het voorkomen van infecties dan alle maatregelen

apr 29, 2021

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben we ons voornamelijk aan maatregelen moeten houden. Maar waarom heeft het immuunsysteem niet of nauwelijks in de spotlight gestaan? Ook Carla Peeters, gepromoveerd in immunologie en nutrition & lifestyle expert, is van mening dat er te weinig aandacht voor het versterken van het immuunsysteem is geweest. We lopen volgens haar achter op de feiten. “We hebben een optimaal werkend immuunsysteem nodig  voor minder besmettingen door een natuurlijke afweer en een goede respons op vaccins.” Dit keer in de rubriek Een ander geluid een basis les in immunologie en leefstijl.

Het Artsen Collectief onderstreept de mening van Carla Peeters en vindt dat er is bij preventie en behandeling van corona enorm veel gezondheid te winnen is met leefstijladviezen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Zo versterken we zelf ons afweersysteem en zorgen we dat we gezond zijn en gezond blijven! Het Artsen Collectief pleit voor inzetten op gezondheid in plaats van gezondheidbeperkende maatregelen, het testen van gezonde mensen en massavaccinatie.

Bron: “Het versterken van het immuunsysteem is veel effectiever in het voorkomen van infecties dan alle maatregelen” – Nieuws.nl

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!