feb 16, 2021

Het virus zal blijven

feb 16, 2021

Onderzoek‎‎ toont aan wat veel wetenschappers al verwachten: dat het virus dat COVID-19 veroorzaakt endemisch wordt, maar dat het na verloop van tijd minder gevaar zal opleveren.‎ ‎Het leven in West-Australië is het afgelopen jaar coronavirusvrij geweest. Vrienden verzamelden zich in pubs; mensen kusten en omhelsden hun familieleden; kinderen gingen naar school zonder temperatuurcontroles of het dragen van maskers.  The coronavirus is here to stay — here’s what that means (nature.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.