mei 25, 2021

Hoeveel kleiner wordt het risico om Covid-19 te krijgen door vaccinatie?

mei 25, 2021

Relatieve en Absolute Risicoreductie zijn ingewikkelde termen. De farmaceutische industrie is selectief in het gebruik van de termen. Jan Bonte legt in een blog uit wat de echte risicoreductie is door vaccinatie door dit per leeftijdsgroep uit te splitsen. Om gezonde mensen te beschermen, moet je wel héél veel anderen vaccineren (en daarin zijn de bijwerkingen van de vaccins niet meegeteld).

Bron: De Doorgedraaide Vaccinatiestaat. (janbhommel.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.