jun 4, 2021

Hoogleraar Harvard University spreekt zich uit tegen lockdowns

jun 4, 2021

Public Health professor Martin Kulldorff had geen andere keus dan zich uit te spreken tegen lockdowns: “Als volksgezondheidswetenschapper met tientallen jaren werkervaring op het gebied van infectieziekten, kon ik niet zwijgen. Niet als de basisprincipes van de ‎‎volksgezondheid‎‎ overboord worden gegooid. Niet als mensen met een lage SES slachtoffer worden. Niet toen lockdown tegenstanders voor de leeuwen werden gegooid. Er was nooit een wetenschappelijke consensus voor lockdowns. Die ballon moest worden opgeblazen.”‎

Bron: Why I spoke out against lockdowns – spiked (spiked-online.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.