mrt 24, 2021

In Zweden in 2020 minder overlijdens dan in veel andere Europese landen

mrt 24, 2021

Zweden, waar de strikte lockdowns zijn gemeden, had in 2020 een kleinere stijging van de totale sterfte dan de meeste Europese landen, bleek uit een analyse van officiële gegevensbronnen.‎ Deskundigen op het gebied van infectieziekten waarschuwden dat de resultaten niet konden worden geïnterpreteerd als bewijs dat lockdowns onnodig waren, maar wijzen er op dat houding van Zweden de moeite waard was om te bestuderen.‎ Sweden saw lower 2020 death spike than much of Europe – data | Reuters
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.