jan 9, 2021

Interview met een Canadese kinderarts die gespecialiseerd is in infectieziekten en die een artikel schreef over de gevolgen van de lockdown

jan 9, 2021

“Interview met een Canadese kinderarts die gespecialiseerd is in infectieziekten en die een artikel schreef over de gevolgen van de lockdown die tien maal schadelijker zijn dan het bedoelde goede effect. Hij pleit voor een heroverweging van de genomen maatregelen op basis van de informatie die we nu hebben, en onze reactie te ‘kalibreren naar het echte risico’, inclusief het maken van een kosten-baten analyse en de focus op het beschermen van de kwetsbaren”.

(Toronto Sun), 9 Januari, 2021  https://torontosun.com/opinion/columnists/canadian-experts-research-finds-lockdown-harms-are-10-times-greater-than-benefits

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.