jan 23, 2024

Japan: publieke televisiezender besteedt aandacht aan vaccinatieschade

jan 23, 2024

De Japanse publieke televisiezender CBC besteedde op 19 januari 2024 uitgebreid aandacht aan vaccinatieschade, en kwam in de top 10 van meest bekeken uitzendingen.

In Japan zijn tot nu toe 434.119.370 coronavaccinaties gegeven met 36.714 gemelde vermoedelijke bijwerkingen en 2122 gemelde vermoedelijke overlijdens.

Mensen met vaccinatiebijwerkingen komen in Japan in aanmerking voor een vergoeding door de overheid. De uitzending geeft een recent overzicht van aanvragen, en staat lang stil bij tieners met ernstige bijwerkingen door de coronavaccins.

Uit deze gevallen blijkt dat er per patiënt uiteenlopende symptomen zijn, die karakteristiek lijken te zijn voor covidvaccinatieschade.

Tot nu toe zijn in Japan 420 uitkeringen gegeven voor overlijdens na coronavaccinatie. De totale hoeveelheid uitkeringen voor dood door alle andere vaccins in Japan van de afgelopen 45 jaar is 151.

In de uitzending wordt ook gemeld dat de huidige vaccinaties geen bewezen bescherming geven tegen long covid, ernstige ziekte of dood.

De Engels ondertitelde uitzending is hier te zien (bron: aussie17).

 

Vaccinatieschade blijkt een populair onderwerp te worden bij deze televisiezender, want ook is er nu aandacht voor een individueel geval van een man die vanaf zijn middel verlamd raakte na de covidvaccinatie.

Het Artsen Collectief pleit voor meer aandacht voor symptomen, diagnose en behandeling van covid-mRNA-vaccinatieschade.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.