nov 9, 2021

Kind overlijdt kort na Pfizer vaccin

nov 9, 2021

Een 12-jarig kind sterft twee dagen na het nemen van Pfizer-vaccin in Duitsland. Ambtenaren adviseren daarom negatief op verplichte shots voor kinderen.‎ ‎Het district Cuxhaven, Duitsland, bevestigde op woensdag 3 november 2021 dat het kind twee dagen na toediening van het Pfizer-vaccin is overleden. De politie doet onderzoek. Er werd een autopsie bevolen vanwege het korte interval tussen vaccinatie en overlijden.‎

Bron: 12-Year-Old Child Dies Two Days After Taking Pfizer Vaccine in Germany – Officials Pull Back on Mandatory Shots for Children (thegatewaypundit.com)

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en ontvangt u 10% korting op artikelen in onze webshop. Daarnaast blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.