apr 5, 2022

Lessons learned?

apr 5, 2022

Als er niet zoveel zou spelen in de wereld van vandaag, zouden we nu, na de pandemie, de balans opmaken. Hadden de lockdowns effect? Welke bijwerkingen van de nieuwe vaccins zijn inmiddels bekend en welke nog niet? Heeft blijvend boosteren zin? Wordt er al gewerkt aan nieuwe vaccins? Hoe zit het eigenlijk met die onverklaarbare oversterfte?

Met een oorlog die ons bezighoudt, een vluchtelingenstroom die op gang komt, een woningcrisis te beslechten en andere actuele uitdagingen, lijkt die evaluatie ondergesneeuwd te raken. Dat maakt ‘m echter niet minder belangrijk. Blckbx.tv haalde daarom met immunoloog Theo Schetters het net op.

De uitzending duurt een uurtje en verschaft je realistische informatie over de crisis die achter ons lijkt te liggen. Onderzoeken die zijn geweest en nog lopen. Mogelijke gevaren van vaccins waarvan we de lange(re) termijneffecten nog niet kennen. Kortom: een interessante, objectieve uitzending.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.