jan 2, 2022

Lockdowns en schoolsluitingen hebben ernstige schade veroorzaakt (en doen dit nog steeds)

jan 2, 2022

Het Brownstone Institue publiceert 75 studies en artikelen tegen schoolsluitingen in verband met Covid-19

Gebaseerd op de hoeveelheid bewijs van maart 2020 tot nu toe is de belangrijkste conclusie dat kinderen (in het bijzonder jonge kinderen) in de eerste plaats een zeer laag risico hebben om een SARS-CoV-2-infectie op de lopen. Het risico om het virus te verspreiden tussen henzelf, andere kinderen op school, of om het over te dragen aan hun leraren ouders of andere volwassenen wordt steeds lager en verdwijnt vrijwel; kenmerkend voor kinderen is dat zij geïnfecteerd worden in thuissituaties en dat met name volwassenen als de bron worden aangewezen.

Kinderen hebben een zeer laag risico ernstig ziek te worden of te overlijden door Covid-19 behalve in zeer zeldzame omstandigheden.

Het  beleid van lockdowns en schoolsluitingen heeft ernstige schade veroorzaakt (en doet dit nog steeds) met consequenties op de lange termijn, met name voor degenen die zich deze het minst kunnen veroorloven! Regeringen hebben de dood van veel kinderen veroorzaakt ten gevolge van lockdowns en schoolsluitingen.

Er zijn 75 studies en artikelen die het bewijs leveren van de catastrofale mislukking van schoolsluitingen (uit vergelijkende effectiviteitsstudies en daarnaast met relevante bewijsstukken).

Hele artikel lezen via Brownstone Institute: https://brownstone-org.cdn.ampproject.org/c/s/brownstone.org/articles/75-studies-and-articles-against-covid-19-school-closures/amp/

 

 

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.