mrt 8, 2021

Lockdowns werken niet

mrt 8, 2021

Grote verzameling data die dit aantoont. Het pro-lockdown-bewijs is schokkend mager en grotendeels gebaseerd op het vergelijken van resultaten uit de ‘echte wereld’ met computergegenereerde voorspellingen die zijn afgeleid van empirisch niet-geteste modellen, en vervolgens stellen dat stringenties en ‘niet-farmaceutische interventies’ het verschil verklaren tussen de gefictionaliseerde vs. het echte resultaat.  De anti-lockdown-onderzoeken zijn daarentegen evidence-based, robuust en grondig, worstelen met de gegevens die we hebben (met al zijn gebreken) en kijken naar de resultaten in het licht van de controles op de bevolking. Lockdowns Do Not Control the Coronavirus: The Evidence | AIER

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.