okt 2, 2021

Maarten ziet families en vriendengroepen uit elkaar vallen door corona en komt in actie: ‘Niemand luistert’

okt 2, 2021

De maat is vol voor Maarten Vroegindeweij (35). Het huidige coronabeleid leidt tot ruzies binnen menig vriendengroep en familie. En dát terwijl er ‘maar een nipte kamermeerderheid’ voor was. ,,De overheidsbemoeienis gaat echt te ver.” Hij bedacht een ludieke actie om zijn ongenoegen te uiten, met Maarten Luther als voorbeeld.

Bron: Maarten (35) ziet families en vriendengroepen uit elkaar vallen door corona en komt in actie: ‘Niemand luistert’ | Dordrecht | AD.nl

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.