okt 21, 2021

Marc Dullaert: “Je kunt kind niet inzetten om grootouders te beschermen”

okt 21, 2021

Volgens Marc Dullaert, oud-Kinderombudsman van Nederland, is vaccineren van jongere kinderen in strijd met kinderrechten. Onderzoeksresultaten naar de langetermijneffecten zijn er niet, toch laait de discussie over het vaccineren van jonge kinderen op. Het maakt Marc Dullaert van Stichting KidsRights boos, omdat in strijd is met kinderrechten.

Bron: ‘Je kunt kind niet inzetten om grootouders te beschermen’, volgens oud-ombudsman is vaccineren van jongere kinderen in strijd met kinderrechten – EenVandaag (avrotros.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.