aug 19, 2021

Massavaccinatie kan infectie stimuleren via antilichamen

aug 19, 2021

Antibody Dependent Enhancement(ADE) is een potentieel gevolg van vaccins. Infectiestimulerende antilichamen  zijn gevonden bij Covid-19 patiënten. Versterkende antilichamen herkennen zowel de Wuhan-stam als deltavariant. Massavaccinatie is geen goed idee,zolang de huidige Delta-variant rondwaart.

Bron: Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination? – Journal of Infection

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.