mei 29, 2021

Media Vaccinatie-experts: “Stop massale vaccinaties”

mei 29, 2021

Nu pas op de plaats maken met corona-vaccinaties. De oudste leeftijdsgroepen zijn ondertussen massaal gevaccineerd. Moeten we doorgaan op deze weg? In deel 1 van het Grote Corona-Vaccinatiedebat praten Martine Groeneveld en Karel Beckman met drie deskundigen: Theo Schetters (immunoloog en vaccinatiedeskundige), Jan Huurman (arts Maatschappij en Gezondheid, ex-directeur Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie) en Carla Peeters (immunoloog) die jaren als afdelingshoofd en projectleider aan vaccins werkte bij het RIVM. De drie experts komen ondanks verschil van mening over diverse aspecten van de vaccinaties tenminste tot één eenduidige conclusie: we moeten nu pas op de plaats maken.

Bron: #1 Het grote Corona-Vaccinatiedebat: Geen reden om door te gaan met vaccineren – Café Weltschmerz (cafeweltschmerz.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.