mrt 3, 2021

Meer dan de helft van de Amerikanen zijn ongewenst in gewicht aan gekomen gedurende de pandemie

mrt 3, 2021

Iets meer dan 6 op de 10 Amerikaanse volwassenen (61%) rapporteert ongewenste gewichtsverandering sinds het begin van de pandemie. Die ongewenste gwichtstoename wordt ook in Nederland gezien, zie Oproep: sport en beweging is een essentiële dienstverlening – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)‎ . Slightly More Than 6 in 10 U.S. Adults (61%) Report Undesired Weight Change Since Start of Pandemic (apa.org) 
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.