jul 15, 2021

Minister is persoonlijk aansprakelijk voor schade aan kinderen

jul 15, 2021

Actiegroep ‘Wij de Ouders’ stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle schade aan kinderen als gevolg van coronavaccinatie. “Minister speelt met de gezondheid van kinderen. Ouders en kinderen moeten het eerlijke verhaal horen over de ‘veiligheid’ van de vaccinaties. De propagandacampagne moet stoppen.”

Bron: Wij de Ouders stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle schade aan kinderen als gevolg van coronavaccinatie – Wij de Ouders

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en ontvangt u 10% korting op artikelen in onze webshop. Daarnaast blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.