jun 19, 2021

Mondmaskers broeinest van bacteriën

jun 19, 2021

Een laboratorium van de Universiteit van Florida analyseerde mondmaskers vaan kinderen. Men ontdekte ‎‎maar liefst elf gevaarlijke ziekteverwekkers, waaronder bacteriën die difterie, longontsteking en meningitis veroorzaken.‎

Bron: University Of Florida Lab Finds Dangerous Pathogens On Children’s Face Masks | ZeroHedge Zie standpunt Artsen Covid Collectief Mondkapjes – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.