okt 4, 2021

Natuurlijke immuniteit beter dan die door vaccinatie

okt 4, 2021

Pfizer-wetenschapper: “Uw antilichamen zijn waarschijnlijk beter dan de vaccinatie kan geven”. Citaat van Nick Karl, Pfizer-wetenschapper: “Wanneer iemand van nature immuun is heeft hij waarschijnlijk meer antilichamen tegen het virus. Als je het virus daadwerkelijk krijgt, ga je antistoffen aanmaken tegen meerdere stukjes van het virus, dus je antistoffen zijn op dat moment waarschijnlijk beter dan de [COVID] vaccinatie.”‎

Bron: Pfizer Scientist: ‘Your Antibodies are Probably Better than the Vaccination’ | Project Veritas

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.