aug 30, 2021

Natuurlijke infectie beschermt beter!

aug 30, 2021

Waarom doen we niet meer met natuurlijke infectie? Wetenschappelijk is er weinig tegenin te brengen, alleen de regels liggen dwars. Want zo werkt het vaccinatiebeleid nu eenmaal. Wie zich wil laten vaccineren, wordt verwelkomd met koffie en krijgt de voordelen; wie dat niet wil, hoeft in elk geval niet op ondersteuning te rekenen om zijn weigering te faciliteren. Leve de keuzevrijheid! Maar maak het de weigeraar ook weer niet te makkelijk. Het is gewoon de (overigens openlijk beleden) vaccinatiestrategie maar, waar je hier tegenaan loopt.

Bron: Natuurlijke infectie beschermt beter! Waarom doen we er niet meer mee? | De Volkskrant

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.