sep 16, 2022

PowNed: Nederland weigert coronabooster: ‘Ben er klaar mee!’

sep 16, 2022

PowNed 14 september 2022: “Volgende week begint de zoveelste boostercampagne tegen het coronavirus. Maar zit iedereen wel te wachten op nog een prikronde? En is het wel nodig? Arts Evelien Peeters raadt jongvolwassenen een nieuwe prik af.”

Evelien Peeters sluit de uitzending van PowNed af met de oproep: “Laten we wegblijven van dwang en drang en mensen oprecht onafhankelijk goed voorlichten. En dat betekent dat er voor jongeren buiten risicogroepen geen enkele reden is om zich opnieuw te laten prikken.”

Bron: https://www.powned.tv/artikel/nederland-weigert-coronabooster-ben-er-klaar

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.