mrt 2, 2021

Geert van den Bossche bepleit: niet massaal vaccineren tijdens een pandemie

mrt 2, 2021

Programmamanager vaccinontwikkeling Geert van den Bossche maakt zich grote zorgen over de impact die de huidige Covid-19-vaccins zullen hebben wanneer ze steeds vaker worden ingezet bij massale vaccinatiecampagnes op het hoogtepunt van een pandemie. Hij sprak hierover op de Vaccines Summit Ohio dat van 1 tot 3 maart 2021 werd gehouden. Bekijk hier de slides van zijn keynote address.

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en ontvangt u 10% korting op artikelen in onze webshop. Daarnaast blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.