mei 23, 2021

Onderzoek naar zeldzame hartproblemen bij tieners na vaccinatie

mei 23, 2021

Het Amerikaanse Centrum voor Ziektecontrole en Preventie (CDC) onderzoekt meldingen van hartproblemen bij een klein aantal tieners en jongvolwassenen, die zijn gevaccineerd tegen het coronavirus. Dit meldt The New York Times. De tieners en jongvolwassenen zouden mogelijk myocarditis hebben ontwikkeld, een ontsteking van de hartspier, nadat ze waren ingeënt, schrijft de krant op basis van bronnen binnen de CDC.

Bron: ‘CDC onderzoekt mogelijke zeldzame hartproblemen bij tieners na vaccinatie’ – Skipr

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.