jul 2, 2021

Oorzakelijk verband tussen overlijden en vaccinatie weerlegd

jul 2, 2021

Wetenschappelijk

Het wetenschappelijk tijdschrift Vaccines heeft een artikel teruggetrokken, dat was gebaseerd op gegevens van het meldpunt Lareb. Het artikel ging over de hoge prijs, die de bevolking in de vrom van bijwerkingen betaalt, voor bescherming tegen Covid-19 ziekte. De redactie wijst bij nader inzien de conclusie van de auteurs af, die een oorzakelijk verband legden tussen coronavaccins en schadelijke bijwerkingen.

Bron:  Vaccines | Free Full-Text | Retraction: Walach et al. The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy. Vaccines 2021, 9, 693 | HTML (mdpi.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.