aug 12, 2021

Oostenrijkse wetenschappers vinden de achilleshiel van het coronavirus

aug 12, 2021

Twee suikerbindende proteïnen verhinderen dat SARS-CoV-2-varianten cellen kunnen binnendringen. Een team onder leiding van onderzoekers van het Instituut voor Moleculaire Biotechnologie van de Oostenrijkse Academie van Wetenschappen (IMBA) in Wenen heeft wellicht een middel tegen corona gevonden. Het gaat om twee suikerbindende proteïnen. Deze verhinderen dat SARS-CoV-2 varianten binnendringen.

Bron: Oostenrijkse wetenschappers vinden de achilleshiel van het coronavirus – Innovation Origins

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.