sep 24, 2021

Op gesprek bij VWS én eis tot opschorten vaccinatiecampagne jongeren

sep 24, 2021

Na de brief waarin ‘Wij de Ouders’ Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk heeft gesteld voor vaccinatieschade, zijn ze door het Ministerie van Volksgezondheid uitgenodigd voor een gesprek met een verantwoordelijk topambtenaar. Onze advocaat heeft op dinsdag 21 september namens ‘Wij de Ouders’ een brief verstuurd naar het Ministerie van VWS, om aan te geven dat wordt ingegaan op deze uitnodiging. Binnenkort hebben we een minnelijk overleg met Victor Sannes, directeur Covid-19-vaccinaties. In de tussentijd wordt gewoon verder gewerkt aan de dagvaarding van Hugo de Jonge. Zodra hier nieuws over is, informeren we zo snel mogelijk.

Bron: Update aansprakelijkstelling Hugo de Jonge – Wij de Ouders

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.